Új hivatalos oldal

Írta: Administrator on . Beküldve: Blog

Úgy éreztem elérkezettnek látszik egy új oldal készítése, mely megfelel a mai kor igényeinek. 
Egyre többen ragadnak magukhoz tabletet vagy telefont, ha böngészni szeretnének az interneten. Ennek megfelelően olyan oldalra van szükség, mely az ilyen eszközökön is megfelelően jelenik meg.

 

Választásom a német YooTheme csapatának egyik fejlesztésére esett, a Showroom stílusán belül. Ez a joomla alapokra épülő template pont olyan szolgáltatásokat kínál, olyan köntösben melyben jól érzem magam.

Most már lehetőségem nyílik a rendszeres frissítésre és a blog-olásra is, melyet már korábban a facebook-on sikertelenül megpróbáltam. A facebook erre nem alkalmas sajnos. Tehát a tartalmakat a továbbiak itt készítem el, majd utána linkelem a facebook oldalra.

A képek tekintetében is lesz változás, mivel ezen az oldalon sokkal több tartalmat fogok megosztani, mint korábban a FB oldalon. Saját tárhellyel rendelkezem, így biztonságban, ellenőrzés alatt tartva érzem az anyagaimat. 

Regisztráció:

Az oldalon van regisztrációs lehetőség. Érdemes csatlakozni, mert a közeljövőben készülnek olyan anyagok ami által sokaknak akiknek eddig nem foglalkoztak fotózással, de érdeklődnek iránta, érdekes tartalmak jelenhetnek meg. A menüpont neve Darkroom, azaz Sötétszoba. A filmes fotósok világában ez az a hely ahol a fényképet előhívják. Az igazi titkok ebben a helységben rejlenek. :)

Másik előnyt a művészi akt iránt érdekelődöknek jelenthet, hisz ennek az albumnak a megtekintése kizárólag regisztrált tagoknak lehetséges. 

Mikor lesz kész?

Az oldal hivatalosan Október 10-ig lép ki a fénybe. Addig nézd el nekem a hibákat, egyelőre még fejlesztés alatt van.

Minden javaslat és észrevétel érdekel. Ezeket akár a kapcsolat menüpont alatt is elküldheted számomra. De írhatsz facen is: www.facebook.com/laszlokiss.hu

Kellemes böngészést kívánok mindenkinek!