Hasznos

     A hasznos menüpont célja, olyan tartalmak megosztása, mely eligazítást ad a fotós világban. Manapság nem könnyű hiteles információkhoz jutni, ha minden annak látszik. Az én írásaim nem is lehetnének valóságosabbak, hisz a saját tapasztalataim elbeszélései. 
     Igyekszem a tanultakat úgy összeállítani vagy megfogalmazni, hogy az segítse az olvasót a fotózás folyamatainak megértésében. 
Fontos számomra a közös nyelv, az összhang. Én bepillantást engedek a világomba ezzel is közelebb hozva ezt a néha egyébként misztifikált tevékenységet azokhoz is, akik csupán jobb képekre vágynak. 
     Az évek során kiderült számomra az is, hogy ezek az információk, nem csak Modellek, de fotózni vágyók számára is hasznosak. Nem félek megosztani a tudást, mert biztos vagyok abban, hogy annak elsajátításához, vagy használatához egy bizonyos lélek kell. Az ilyen lelkületű embereknek pedig úgy sem kell írás, vagy iskolapad, illetve úgy is maguknak fedezik fel ezt a világot, hisz így érzik majd sajátjukénak. 

Kezdetben egyelőre még csak az írás fog lekötni, de menet közben igyekszem rendszerezni is az itt leírtakat, hogy minél áttekinthetőbb legyen. Egyelőre nézd el nekem ezt a kis kuszaságot. :)